Tonhallal töltött paprika | | | HOZZÁVALÓK:
4 piros színű paprika 30 dkg zöldborsó 2 fÅ‘tt tojás 1 kis doboz tonhal (konzerv) ételízesítÅ‘ 25 dkg majonéz
A tálaláshoz fejes saláta és citrom
ELKÉSZÍTÉS
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. ÉtelízesítÅ‘vel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evÅ‘kanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.
Könnyebben emészthetÅ‘ lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|