Tonhallal töltött paprika Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
Tonhallal töltött paprika
HOZZÁVALÓK:

4 piros színű paprika
30 dkg zöldborsó
2 fÅ‘tt tojás
1 kis doboz tonhal (konzerv)
ételízesítÅ‘
25 dkg majonéz

A tálaláshoz
fejes saláta és citrom

ELKÉSZÍTÉS

A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. ÉtelízesítÅ‘vel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evÅ‘kanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.
Könnyebben emészthetÅ‘ lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el.

Forrás: http://www.fakanal.hu/