| | | HOZZÁVALÓK:
4 szelet nyelvhalfilé 1 kaliforniai paprika 1-1 kisebb póréhagyma, sárgarépa, cukkini 2 dl száraz fehérbor 1 citrom 1 csipet sáfrány olívaolaj cukor Å‘rölt bors, só
ELKÉSZÍTÉS
A nyelvhalfilét terítsük ki, hintsük meg sóval, borssal és sáfrányos szeklicével. Tekerjük fel, és tegyük tepsibe. Locsoljuk meg az olívaolajjal, a borral és a citrom levével. Középmeleg sütÅ‘ben pároljuk kb. 15 percig. A zsenge spárgát fÅ‘zzük 1 percig sós-cukros vízben. A zöldségeket vágjuk apró kockákra, pirítsuk az olívaolajban, sózzuk-borsozzuk meg, és a hal párolólevével öntsük fel , de csak annyira, hogy salátaöntet sűrűségű legyen. A spárgákat osszuk el a tányérokon, tegyük rá a haltekercset és locsoljuk meg a zöldséges öntettel. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|