Bográcsos kakaspörkölt |
Egy kakas, ki már kiszolgálta a baromfiudvar hölgyeit, 1 deci olaj, 3 nagy fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 ek szép színű édes paprika, fél üveg lecsó, só. A bográcsban olajat hevítek, szép sárgára pirítom rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózom és még a paprika nélkül körbepirítom a húsokat. Mikor zsírjára sült, rászórom a pirospaprikát (így nem fog megbarnulni és szép színű lesz az étel). Kb egy órán keresztül rövid lével párolhatom, kevergetem. Csak, ha szükséges, akkor teszek hozzá néha egy-két kanálnyi vizet. Beleteszem a lecsút és a szétzúzott fokhagymát. Készre párolom.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás
Ma: | 20 | |
Tegnap: | 54 | |
Ezen a héten: | 392 | |
Múlt héten: | 901 | |
E hónapban: | 1054 | |
Múlt hónapban: | 3585 | |
Összes látogató: | 708768 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2024. október 11. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hírek
|