Gombapaprikás |












![]() A szalonnát apró kockákra vágom és a szintén apró kockákra vágott hagymával együtt megpárolom. Rászórom a pirospaprikát és utána azonnal a nagyobb kockákra, vagy szeletekre vágott gombát és a felkarikázott zöldpaprikát, majd sózom. Addig párolom, míg a levét el nem főtte. A tejfölt elkeverem a liszttel és annyi vízzel, hogy a gombára öntve ízlésünknek megfelelő jó sűrű leve legyen. Még egyszer összefőzöm, majd galuskával, vagy rizzsel tálalom.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás







![]() | Ma: | 41 |
![]() | Tegnap: | 124 |
![]() | Ezen a héten: | 41 |
![]() | Múlt héten: | 894 |
![]() | E hónapban: | 2607 |
![]() | Múlt hónapban: | 4830 |
![]() | Összes látogató: | 734708 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2025. április 17. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hírek
|