Lecsó bográcsban |












![]() A bográcsban a zsíron megolvasztom a felszeletelt szalonnát, majd az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítom rajta. Megszórom pirospaprikával, majd azonnal rádobom a paprikát és a paradicsomot, valamint a zúzott fokhagymát. Sózom, majd fedő alatt puhára párolom. Szükség esetén cukorral ízesítem. Puha kenyérrel tálalom.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás







![]() | Ma: | 39 |
![]() | Tegnap: | 118 |
![]() | Ezen a héten: | 606 |
![]() | Múlt héten: | 676 |
![]() | E hónapban: | 817 |
![]() | Múlt hónapban: | 4304 |
![]() | Összes látogató: | 724886 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2025. február 7. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hírek
|