Pásztortarhonya |
10 dkg füstölt szalonna, 30 dkg tarhonya, 80 dkg burgonya, 1 nagy fej hagyma, 1 kk pirospaprika, só, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, negyedkiló füstölt kolbász. A szalonnát apró kockára vágom és a bográcsban kiolvasztom, sárgára pirítom rajta a tarhonyát, majd az apróra vágott hagymát, rászórom a paprikát és felöntöm 1 dl vízzel. Hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, felkarikázva. Sózom, majd megkevergetem és felengedem 1 liternyi vízzel. Felforralom, majd időnként megkevergetve puhára főzöm.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás
Ma: | 25 | |
Tegnap: | 54 | |
Ezen a héten: | 397 | |
Múlt héten: | 901 | |
E hónapban: | 1059 | |
Múlt hónapban: | 3585 | |
Összes látogató: | 708773 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2024. október 11. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|