Marhapörkölt bográcsban |












![]() A bogrács alján a zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a paprikát és egy kevés vizet. Rászórom a köménymagot és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom (fél deci viznél többet soha nem teszek bele). Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás







![]() | Ma: | 38 |
![]() | Tegnap: | 118 |
![]() | Ezen a héten: | 605 |
![]() | Múlt héten: | 676 |
![]() | E hónapban: | 816 |
![]() | Múlt hónapban: | 4304 |
![]() | Összes látogató: | 724885 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2025. február 7. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hírek
|