Harcsás halászlé |












![]() A hagymát apróra vágom, majd kb. 2.5 liter vízben felteszem főni. Mikor felforrt beleteszem a 3x3 centis kockákra vágott harcsafilét, a sót és a paprika felét, (ha erősen szeretjük, akkor a cseresznyepaprikát is. Kb 25-30 perces forralás után beleszórom a paprika másik felét és még vagy öt percig forralom.
|
Termékek
Mezőgazdasági hírek
|
Időjárás







![]() | Ma: | 41 |
![]() | Tegnap: | 124 |
![]() | Ezen a héten: | 41 |
![]() | Múlt héten: | 894 |
![]() | E hónapban: | 2607 |
![]() | Múlt hónapban: | 4830 |
![]() | Összes látogató: | 734708 |
- Cápaharcsafilé kapros-rózsabors mártással
- Bográcsos kakaspörkölt
- Gombapaprikás
- Pásztortarhonya
- Bográcsgulyás
- Harcsás halászlé
- Marhapörkölt bográcsban
- Bazsalikomos omlett
- Aszpikos tojás lazaccal
- Lazac balzsamecettel
- Lazac pikáns tejszínes mártással
- Lazac pisztrángfilé jázmin rizzsel és zöldségekkel
- Lazacfilé spárgával
- Lazackrokett
- Lazacos palacsintakarikák
- Lazacos rakott tészta
- Lazacos salátatál zöldségekkel
- Lazacos-káposztás torta
- Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
- Brokkolis masnitészta szardellamártással
Árfolyam
Valuta: 2025. április 17. Kattintson, és |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hírek
|